💊 INDIVIDUELE MEDICATIEVOORBEREIDING💊

💊 INDIVIDUELE MEDICATIEVOORBEREIDING💊

💊 INDIVIDUELE MEDICATIEVOORBEREIDING💊

De dag starten en eindigen met een pilletje… Slik je zomaar alles? Zie je de bomen door het bos niet meer? Een geheugensteuntje nodig? Een behandeling die vaak wijzigt?

Vertrouw op je huisapotheker! We zetten jouw geneesmiddelen wekelijks voor je klaar, volgen deze op en begeleiden jou bij het goed gebruik ervan.

        Je geneesmiddelen worden wekelijks gegroepeerd per innamemoment. De dag en het tijdstip, alsook de naam en vorm worden steeds weergegeven. Ze worden vergezeld met een volledig, persoonlijk en altijd actueel medicatieschema.

❗️Wat is een medicatieschema? Een medicatieschema is een overzicht van de geneesmiddelen die je dagelijks, wekelijks of maandelijks inneemt. Het bevat heel wat praktische informatie en het helpt jou ze correct in te nemen.

        Geen kopzorgen omtrent veranderingen, voorschriften of andere administratie. We werken in nauw verband samen met je andere zorgverleners, denk maar aan je huisarts, specialist, verpleegkundige,… .

        Een persoonlijke, vertrouwelijke service met een oplossing voor elk probleem. We helpen je graag verder en zijn een luisterend oor voor iedereen.

Samen streven naar een betere gezondheid! 😆