Diensten

Blijf baas in eigen huis dankzij de thuiszorgwinkel van onze apotheek.

Doen waar je zin in hebt, dat is thuiskomen. Maar wat als een ziekte roet in het eten gooit en ervoor zorgt dat je minder mobiel wordt? Of misschien kom je net thuis van het ziekenhuis en moet je revalideren. Dan is ‘doen waar je zin in hebt’ al minder voor de hand liggend. Toch is er geen reden om jouw zelfstandigheid op te geven. Niet op korte noch op lange termijn. Want wij zorgen voor jouw comfort.

Wij bieden jou een breed en kwalitatief assortiment hulpmiddelen aan om jouw dagdagelijks activiteiten te vergemakkelijken. Je kan het zo gek niet bedenken of we bieden het aan: kousenaantrekkers, borstpompen, hometrainers, bloeddrukmeters, elektrische hoog-laag bedden (ziekenhuisbedden), relaxzetels, ergonomische hulpmiddelen en nog zoveel meer.

ZORGPUNT

Gebruik je onze hulpmiddelen éénmalig of voor een korte periode? Dan is huren de beste keuze.
Haal je liever je eigen gerief in huis?
Kleine materialen zoals een toiletstoel of kruk koop je in onze apotheek. Grotere materialen leveren en installeren wij aan huis.

Voor verhuur en verkoop van thuiszorgmateriaal werken wij samen met ZORGPUNT.

Zorgpunt is een uniek concept. Het is een netwerk van zelfstandige apothekers en thuiszorgverleners waarbij kwaliteitsvolle thuiszorg voor de patiënt centraal staat.

De Zorgpunt-apotheken zijn geen klassieke thuiszorgwinkels, maar advies- en verkooppunten. Zij zijn gespecialiseerd in thuiszorgmateriaal, dienstverlening en volgen regelmatig opleidingen om elke zorgbehoevende de beste oplossing te bieden. Daarnaast werken zij nauw samen met artsen, kinesisten en thuisverplegers die van jouw comfort een prioriteit maken.
  • Er is geen minimum periode vereist, je huurt gewoon per dag
  • We vragen ook geen directe betaling.

 

Ga en sta waar je wil met jouw mobiliteit.

Brak je je been tijdens skivakantie? Of voel je je gewoonweg niet meer zo zeker op je benen. Schuifelen van tafelhoek tot tafelhoek is niet nodig. Neem een echte steunpilaar onder de arm en kies voor de houvast die jij nodig hebt. Je kan bij ons steeds terecht voor krukken, looprekjes of een rolstoel.

Bezorg ons een voorschrift van je huisarts en wij regelen de rest: van administratie tot levering. Goed om weten: volledig terugbetaalde rollators en looprekjes hebben we altijd op voorraad.

Geen acrobatie met ons comfortmateriaal

Richt je slaapkamer, badkamer of living zo in dat je overal comfortabel tot rust komt. douchen als je ziek, gekwetst of minder mobiel bent..het is soms een gevecht.

Een toiletstoel of antislipmat voorkomt veel van je ellende .

Hetzelfde geldt voor jouw slaapkamer.Kruip probleemloos onder de wol.

  • acrobatie is niet nodig met een electrisch (hoog-laag)bed
  • ook voor grote mensen geen koude tenen meer dankzij bedden van 2,2 meter
  • moet je lange tijd te bed. Voorkom doorligwonden met een antidecubitasmatras.
  • En zit je graag comfortabel in de zetel, vraag naa onze relaxzetels die volledig op jouw maat worden gemaakt.

Incontinentie

De meest mensen krijgen ooit in hun leven te maken met incontinentie. Soms tijdelijk, maar ook vaak permanent. Naar gelang wat jij nodig hebt, voorzien wij incontinentieverbanden op maat: inlegkruisjes, slipjes of broekjes.

Op het gamma van Tena bieden wij steeds een korting van 20% Op het gamma van Hartmann krijg je zelfs 40% korting. 

Thuiszorgwinkel Zottegem

Heb jij iets nodig dat onze thuiszorgwinkel niet aanbiedt?

Laat het ons weten. Wij luisteren en zorgen voor een oplossing op maat.

🌐 www.thuiszorgwinkelzottegem.be

📧 info@thuiszorgwinkelzottegem.be

☎ 09/367 48 57

📌 Heldenlaan 12, 9620 Zottegem