🤩 SKINCARE FAVOURITS GRIET’S CHOICE 🤩

🤩 SKINCARE FAVOURITS GRIET’S CHOICE 🤩

🤩  SKINCARE FAVOURITS GRIET’S CHOICE 🤩

Benieuwd naar wat ons team in zijn of haar badkamerkast heeft staan? Als apotheker krijgen we vaak de kans om heel wat uit te proberen. 🧐 Door de jaren heen, durven de potjes zich al wel eens opstapelen maar ook wij hebben onze favorietjes! 😉

💆‍♀️ GRIET’S CHOICE 💆‍♀️

Mijn absolute all-time favoriet is het Hyaluron Activ B3-serum van Avène.

Het serum is fluweelzacht met een subtiele geur. Het anti-ageing effect zorgt ervoor dat ik mijn jeugdige look kan behouden 😉

Ik combineer het met de dagverzorging en een lichte make-up in de ochtend, en de nachtverzorging in de avond. De dagverzorging heeft een refill verpakking, waardoor ik mijn steentje kan bijdragen aan het milieu. 🍀

Benieuwd naar de favoriet van Griet? Test beschikbaar! 🧐

💚  PROMO: Hyaluron Activ B3-dagcrème met gratis reinigingsmousse. 💚