Mijn naam is Linde Van Cauwenberghe, heel fijn om met jou kennis te maken!

Mijn naam is Linde Van Cauwenberghe, heel fijn om met jou kennis te maken!

Hallo,

Mijn naam is Linde Van Cauwenberghe. Wat fijn om met jullie kennis te maken!

Laat ik alvast iets over mezelf vertellen…

Ik groeide op in Balegem en rondde mijn middelbare opleiding af in Zottegem. Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk op de tennisbaan en ook voor vrienden maak ik graag tijd vrij. Na mijn opleiding farmacie in Jette, ging ik aan de slag in de apotheek. Daarnaast puzzel ik mee aan medische, wetenschappelijke projecten, bied ik ondersteuning en begeleiding aan apotheken inzake digitalisering en werk ik in verschillende vaccinatiecentra.

Een apotheek met het oog op thuiszorg, dat is altijd al een droom geweest. Dat ik het levenswerk van Isabelle samen met mijn vriend, Daan, kan verderzetten is een unieke opportuniteit die we met beide handen grijpen. Als titularis moeten we de continuïteit van de zorg verzekeren door heel snel te schakelen in deze evolutieve maatschappij.

Een warme benadering met de glimlach, vertrouwelijkheid, discretie en efficiënte dienstverlening draag ik hoog in het vaandel.

We ontvangen je graag in de apotheek en ik kan alvast niet wachten om ook jou beter te leren kennen!

Tot snel!