Mijn naam is Daan Blomme, heel fijn om met jou kennis te maken!

Mijn naam is Daan Blomme, heel fijn om met jou kennis te maken!

Hallo,

Mijn naam is Daan Blomme. Wat fijn om met jullie kennis te maken!

Laat ik alvast iets over mezelf vertellen…

Ik groeide op in een grote, warme familie te Zottegem. Mijn passie voor voetbal, kreeg ik mee van mijn van opa, Urbain. Nadat ik mijn lagere en middelbare studies afrondde in Zottegem, week ik uit naar het Gentse om er farmacie te studeren. Vervolgens was ik werkzaam in verschillende apotheken waar ik de kneepjes van het vak leerde.

Het is altijd een droom geweest om een eigen apotheek met oog voor thuiszorg te runnen. Dat ik het levenswerk van Isabelle samen met mijn vriendin, Linde, kan verderzetten is een unieke opportuniteit die we met beide handen grijpen. Als titularis ben ik niet alleen eindverantwoordelijke maar ook het klankbord voor jullie, jullie zorgverleners, onze leveranciers en ons team.

Een zorgzame benadering met de glimlach, geduld en een luisterend oor voor iedereen draag ik hoog in het vaandel.

We ontvangen je graag in de apotheek en ik kan alvast niet wachten om ook jou beter te leren kennen!

Tot snel!