Verhoog je weerstand tot de MAX!

Verhoog je weerstand tot de MAX!

Het is nooit een slecht idee om tijdig aan je weerstand te werken want koning winter is in aantocht!
Je weerstand verhogen is een must om je lichaam te wapenen tegen ziektes en typische winterkwaaltjes.

1. Let op je voeding

Een gezonde levensstijl begint bij een gezond eetpatroon. Om je weerstand te verhogen, doe je er goed aan om gevarieerd te eten en zoveel mogelijk groenten en fruit in je dieet op te nemen. Je lichaam heeft namelijk genoeg calcium, ijzer, zink en vitamine C nodig om sterk genoeg te zijn en bacteriën en virussen op afstand te houden. Krijg je niet genoeg van deze belangrijke voedingsstoffen binnen? Dan ben je aangewezen op voedingssupplementen.

2. Ontspan en slaap voldoende

Onvoldoende slaap is schadelijk voor je weerstand. Slaap geeft je namelijk de energie die je nodig hebt om bacteriën en ziektes een halt toe te roepen. Probeer dus stress te vermijden, te zorgen voor een goede nachtrust en op tijd en stond te ontspannen. Zeven à acht uur slaap per nacht is wenselijk.  Om jezelf te kalmeren en te ontspannen, kun je de hulp inroepen van voedingssupplementen als Metarelax ®.

3. Gebruik de juiste voedingssupplementen

Er zijn tal van voedingssupplementen die je helpen om je weerstand te verhogen. Zo zijn er bijvoorbeeld de Echinaforce tabletten van A.Vogel. Deze tabletten verhogen de weerstand van je lichaam tegen vreemde indringers. Zo ben je maximaal gewapend deze winter.
Geniet tijdens de maand januari  van extra punten met je voordeelkaart op het gamma Echinaforce van A.Vogel!